Blog

Få maksimalt ut av båtlivet!

Endelig er sommeren her, og det betyr sjøsetting av båten! Ingenting slår den herlige følelsen av å kunne nyte sommerens late dager på det åpne hav, og kjenne den friske sjøluften stryke deg i ansiktet.

Kanskje du til og med har planlagt å tilbringe hele sommeren til sjøs for å få maksimalt ut av båtlivet før vinteren gjør sitt inntog igjen? Det gjør du i alle fall lurt i. For nå er det nemlig slik at varme sommerdager er noe vi nordmenn er lite bortskjemt med.

Så er det slik at sommer også er en tid til å fikse på alt av prosjekter du måtte ha på hytta eller i hagen. Kanskje det er på tide å skifte ut noen av de gamle hagemøblene? Eller kanskje du trenger en splitter ny robotgressklipper?

Hos gardenstore.no finner du hva enn du måtte trenge. De har et enormt utvalg og innfrir garantert ethvert behov. Bla deg enkelt gjennom deres unike sortiment av kjente merkevarer til vedlikehold av hagen, som blant annet Husqvarna og Stiga. De har i tillegg en rekke praktiske utstyr som også passer om bord i båten, som for eksempel elektriske griller fra anerkjente Weber. For hva er vel bedre enn å nyte et deilig grillmåltid med sjøutsikt?

Det beste med gardenstore derimot, er at handelen kan gjøres om bord i båten! Du slipper altså å traske gjennom en varm og klam butikk, og kan heller bruke tiden på det du liker aller best – nemlig om bord i båten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *