Blog

Ting å tenke på når du kjøper kjøkkenutstyr til båten

Ting å tenke på når du kjøper kjøkkenutstyr til båten 

Ingenting slår et deilig måltid mens du nyter gjenspeilet fra himmelen i havet. Men det å lage mat om bord er ikke nødvendigvis en enkel oppgave. Du kan ha begrenset med plass og mest sannsynlig mangler du det nødvendige av kjøkkenutstyr.

Heldigvis er det fint mulig å lage gourmetmat uten å overkomplisere matlagingen, men da er det viktig at du har riktig utstyr. Her er ting du må tenke på før du kjøper kjøkkenutstyr til båten.

Tåler utstyret båtlivet?

Forsikre deg om at kjøkkenutstyret du kjøper er i stand til å takle en tøffere hverdag. Om bord i båten kan det være kaldt og vått, og mye bevegelse kan føre til kraftige støt. Kjøp bestikk som er holdbart og generelt redskaper i kompakt design. Robust kjøkkenutstyr er bedre rustet til båtturen enn finere kjøkkenutstyr.

Hva er prisen?

Du gjør lurt i å handle på salg eller å kjøpe de billigere modellene. Det er utrolig frustrerende å ha brukt mange tusen kroner på utstyr som blir ødelagt allerede første turen. Kjøkkenmaskiner som er et godt kjøp er gjerne de som ikke koster for mye. Et godt tips er å handle for den summen, der du ikke er redd for at utstyret skal bli ødelagt.

Hvor god plass er det i båten?

Finn kjøkkenutstyr som ikke opptar for mye plass i båten din. Ta mål og vurder om utstyret passer inn. Du blir garantert mer fornøyd med et utstyr som ikke tar for mye plass.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *