Blog

Det er ikke bare båten din som trenger vedlikehold

Vinteren nærmer seg med stormskritt og statistikk viser at de fleste båtskader skjer om vinteren. Derfor må du belage deg på mye arbeid skal du ha en båt som er klar for en ny sesong igjen.

Det beste er utvilsomt å oppbevare båten på land, men det er likevel flere hensyn du må ta, uavhengig om den er på land eller i vann. Drenering, vinterkonservering av motor, og generelt regelmessig tilsyn er helt essensielt skal du ha en båt i tipp topp stand når våren spiringer til liv igjen.

I en allerede travel hverdag med jobb og familieliv, kan dette føles som en stor påkjenning og bidra til at du sliter deg ut. Derfor er det ekstremt viktig at du også husker å ta vare på deg selv. Unn deg noen timer med ro og velvære på et spa i Oslo, og kjenn energinivået stige til topps igjen!

Som båtelsker er det ingenting som slår et spa med havutsikt! Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du besøker følgende spa;

Farris bad

Et unikt spahotell som ligger i strandkanten til Larvik. Dette er Nordens største spahotell, og her kan du oppleve ekte og rent kildevann i deres næringsrike og helsebringende kildevannsgrotte.

The Thief

Et spa som ligger på vakre Tjuvholmen, rett ved Aker Brygge, med utsikt over idylliske Oslofjorden. Her kan du nyte massasjer, ansiktsbehandlinger eller avslapning i vannkanten.

Kok

Den ultimate spaopplevelse for deg som elsker båt! Her kan du kombinere den dampende saunafølelsen med båttur rundt Oslofjorden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *