There are no breaking news at the moment

Tjuvholmen ligger rett ved Aker Brygge i Oslo og er et nybygget og fasjonabelt strøk i Oslo. Tidligere var Tjuvholmen en del av industriområdet rundt Aker Brygge og i følge historien kommer navnet av at dette var området hvor de kriminelle i byen oppholdt seg på 1800-tallet. I dag er Tjuvholmen Oslo bys største og mest ambisiøse oppussingsprosjekt.

På Tjuvholmen finner du et unikt tilbud innen kultur, kunst og mat. Med 16 ulike restauranter som tilbyr alt fra fersk sjømat og sushi til burgere og meksikansk taco. Du finner også et stort utvalg av moderne kunst i form av skulpturer, malerier og andre installasjoner. Den nylig avdøde samtidskunstneren Pushwagner har et eget galleri på Tjuvholmen hvor man kan se kunsten fra denne kunstneren som tidligere levde som uteligger i Oslo sine gater. Med en egen åpen strandsone er Tjuvholmen det perfekte stedet for å nyte en avslappende sommerkveld i Oslo etter en god middag med godt å drikke.

Norges eneste hotell med seks stjerner – The Thief

For mange er Tjuvholmen ensbetynde med Stordalen-hotellet The Thief. Per i dag er The Thief det eneste designhotell i Oslo med seks stjerner på grunn av hotellets unike fasiliteter, interiør og kunst. Hotellet har 119 rom og er dekorert med kunst fra kjente kunstnere som Andy Warhol og Dronning Sonja. Mye av kunsten er hentet fra Astrup Fearnley museet som ligger vegg i vegg med hotellet.

Hotellets profil er sammensatt av mange ulike samarbeid med norske kulturpersoner og talenter. Restauranten fokuserer på å benytte seg av lokale og økologiske råvarer. Hotellet har et eget spa som henter inspirasjon fra alle verdens hjørner og tilbyr blant annet Tyrkisk bad. The Thief er det foretrukne hotellet for kjendiser som besøker Norge og har blant annet huset Justin Bieber, Bill Gates, Rihanna og MUSE.

Dersom du ønsker å skjemme deg selv bort enten du bor i Oslo eller skal på ferie er Tjuvholmen og The Thief et must.