There are no breaking news at the moment

Mange kjenner på at vinteren kan være litt mørk og tung, så hvorfor ikke ta en liten pause og bruke muligheten til å slappe av i vakre omgivelser i nærheten av sjøen? Vi anbefaler at u tar turen til Larvik.

Larvik

Larvik er en by og en kommune som ligger i Vestfold. Det er den største kommunen i Vestfold målt i areal. Kommunen ligger langs kysten og har en hel del jordbruksområder, skog og fjell. Farris er et kjent vann som ligger i Larvik og som blant annet forsyner mange mennesker med drikkevann. Vannet er en fortsettelse av Larviksfjorden som ble demmet opp, i dag er det et fall på 22 meter fra Farrisvannet og ned til havet. Vanligvis har Larvik relativt milde vintre og varme somrer.

Farris Bad i Larvik

Du kan finne spa i Larvik, Farris Bad er for eksempel et veldig kjent spahotell som ligger inne i Larviksfjorden. Nærmere bestemt ligger hotellet på Langestrand som også er en populær badestrand om sommeren. Byggingen av hotellet var noe omstridt på grunn av miljøspørsmål. Hotellet har 176 rom, 10 suiter og 40 sparom. Deler av hotellet er bygget slik at det «svever» over stranden som også er tilgjengelig for gjester. Byggingen av hotellet var omstridt, men hotellet skapte også 100 nye arbeidsplasser i Larvik. Choice Hotels Scandinavia leier og driver Farris Bad.

Dersom du ønsker å besøke Farris Bad i vinter må du passe på å sjekke åpningstidene. De har nemlig stengt mellom jul og nyttår, og spaet er bare tilgjengelig for hotellets gjester på nyttårsaften. Spaet tilby mange forskjellige behandlinger så du kan helt sikkert finne noe som passer deg og som vil sørge for at du får en avslappende ferie. De har blant annet ansiktsbehandlinger, klassisk massasje og massasje for to. De tilbyr også pakker hvor du får tilgang til spaet og også tilgang til hotellets buffetlunsj. Hotellets gjester har tilgang til både spa, treningsrom og yogatimer. Du kan altså enten dra på dagstur til Farris Bad eller du kan overnatte der en helg. Uansett vil du helt garantert få en pause fra de mørke vinterdagene.