There are no breaking news at the moment

Nyttår er alltid en ypperlig mulighet for fantastisk fest. Det nye året nærmer, og med det kommer det mange forventninger og håp om et godt nytt år. For de som er glad i livet på sjøen passer det ypperlig å arrangere nyttårsfest til sjøs.

Det finnes mange muligheter for å feire nyttår på, eller i nærheten av havet. For som har hytte kan det være en mulighet å samle vennegjengen på hytta. Da kan man bruke hele dagen i nærheten av vannet og dersom det er mulighet for det kan man dra ut i båt på dagtid når det er nok lys ute, og dersom været tillater bruk av båt. Selve festen holdes om kvelden inne på hytten. Hva kan vel være bedre enn å møte det nye året sammen med dine nærmeste venner?

Et annet populært alternativ som virkelig lar deg oppleve livet på sjøen er å feire nyttår på et cruiseskip. Det finnes cruiseskip som drar fra Norge til forskjellige destinasjoner rundt omkring i Europa. Det beste med denne typen tur er at alt er inkludert. Du får både mat og underholdning servert ombord på skipet, alt du behøver å gjøre er å dukke opp og slappe av. Du kan invitere med hvem du vil på nyttårsfest ombord et cruiseskip, det passer for de aller fleste. Kanskje kan det være litt kjedelig for de små barn, da underholdningen sannsynligvis er rettet mest mot voksne. Det beste med å feire nyttår ombord på et cruiseskip er at du samtidig får en liten miniferie, og du får mulighet for å besøke et nytt land, selv om det kanskje bare er for en dag.

Mange setter inn båten sin om vinteren, det kan bli veldig kaldt å være ute i en liten båt midt på vinteren dersom det blåser, og det kan derfor passe bedre å feire nyttår ombord på et cruiseskip. Da kan man også slippe å måtte planlegge så mye i forkant, man kan feste så mye man vil, virkelig nyte dagen og samtidig ha mulighet til å få kjenne på litt frisk sjøbris.