There are no breaking news at the moment

Nå står sommeren ved veis ende og ferien er snart over. Hverdagen venter og du må tilbake til gamle rutiner. Kanskje føler du at du ikke har fått slappet godt nok av i ferien, og at du ikke er helt klar for jobb enda. Motivasjonen lav, og du skulle ønske du hadde to uker til med ferie.

Da er det lurt å unne seg en behagelig helg i rolige omgivelser. Sjøsett båten og ha et litt annerledes spa opphold. Utforsk nye havner og nyt late timer i feriens siste dager. Sjekk inn på et spa hotel i dag, og kjenn batteriene lade seg!

Hvilke byer kan du besøke?

Oslo er en ypperlig plass for deg som har båt og som ønsker å senke skuldrene. Gli gjennom vakre Oslo fjorden og legg til ved Aker Brygge eller Tjuvholmen. Book deg et koselig rom på The Theif og slapp av i vannkanten eller få silkemyk hud med deres ansiktrens- og kroppsbehandling.

Har du lyst til å se estetiske fjorder og mektige fjell anbefaler vi Bergen. La båten stå ved den anerkjente Bryggen mens du bor på en av byens mange spa hotell. Kjenn velbehag og harmoni i en deilig sauna etter noen timer med sightseeing i en kulturrik by.

Reis lengre nord og føl deg som en viking mens du seiler innover Trondheimsfjorden. Trondheim som kalles Norges vikinghovedstad, er en by med masse historie. Se hvordan dine forfedre levde med et besøk i Munkholmen eller Nidarosdomen. Avslutt «pilgrimsvandringen» med en deilig massasje og du er garantert klar for hverdagen igjen!