There are no breaking news at the moment

Planlegger du båttur til Oslo? Hovedstaden er en magisk plass, og da ikke bare på grunn av dens yrende folkeliv. Idyllisk natur kombinert med kulturopplevelser, garanterer Oslo minner for livet.

Hvor kan du legge til?

Når du kommer seilende innover Oslofjorden er det beste å legge til midt i sentrum. Tjuvholmen er det opplagte valget, men på grunn av dens populære beliggenhet er du ikke garantert å få plass her. Prisen er også en del høyere enn om du drar lengre ut, som til for eksempel Skøyen eller Sandvika.

Skulle det være trangt med plasser i sentrum, kan du også legge til ved en av øyene som ligger i Oslofjorden.

Hvor skal du sove?

Om du ikke ønsker å sove i båten kan du sjekke inn på hotell i Oslo. Storbyen har flust av hoteller du kan velge mellom.

Ønsker du en eksklusiv hotellopplevelse anbefaler vi Clarion Hotel i Barcode. Hotellet ligger sentrumsnært, og det er derfor kort vei til alle severdigheter. Et annet alternativ er First Hotels & Suits Oslo West. Føl deg som en kongelig mens du bor på vakre Frogner, rett ved Slottet.

Hva skal du finne på?

I Oslo er det alltid noe å finne på. Du kan dra på shopping, besøke et museum eller dra på skogstur. Oslo byr på noe til enhver smak. Men det beste er at du kan avslutte dagen med en deilig middag på en av byens mange restauranter.

Vandre langs Aker brygg med din kjære mens dere nyter solnedgangen. Eller utforsk nye smaker i urbane Grünerløkka. Oslo her et stort utvalg av spennende smaker.

Seil av sted og opplev Norges spennende hovedstad. God tur!