There are no breaking news at the moment

Når vinteren nærmer seg kan det passe perfekt å pusse opp båten. Sannsynligvis vil du ikke bruke den når det begynner å bli kaldt, kanskje oppbevarer du den innendørs, og det vil passe perfekt å starte med oppussing før sommeren er tilbake.

Dersom båten trenger oppussing utvendig kan du pusse og sparkle hakk som finnes på båten, det finnes smart maskinutleie som kan hjelpe deg med dette. Du kan leie redskaper rimelig og gode redskap vil også hjelpe deg til å få et fint sluttresultat. Når du er ferdig å pusse er det viktig at du fjerner puss og støv. Etterpå kan du male båten med maling fra for eksempel biltema. Du kan selvfølgelig også søke råd hos profesjonelle som jobber med oppussing av båt.

Båten kan også få et estetisk løft ved å pusse og lakkere diverse treelementer rundt omkring i båten. For eksempel er det mange båter som har ratt i tre eller en utendørs sitteplass med bord i tre. Knapper og brytere på dashbordet og koppholdere kan også byttes ut. Både oppussing utvendig og de mindre detaljene er arbeid du kan gjennomføre selv, eller du kan velge å sende båten til et verft eller lignende og la dem ta seg av oppussingen.

Noen har båt med innendørs sitte- og soveplass. Innendørs er det mange små ting du kan gjøre for å gi båten en overhaling. For eksempel kan sofaer trekkes om, gardiner kan byttes ut og nye pynteputer kan kjøpes inn. Det er også mulig å kjøpe en slags film som hindrer innsyn slik at du slipper å bruke gardiner. Gamle håndtak kan også byttes ut med nye. Dersom båten har teppe kan også det byttes ut.

Oppussing av båt kan bli en dyr affære, men det behøver ikke være det. Det kan være nok å bare bytte ut puter og gardiner for å gi båten et løft. Moderne og trendy farger vil gi en følelse av en nyere båt. Uansett vil man kunne spare penger på å pusse opp båten i stedet for å kjøpe en ny, spesielt dersom man leier maskiner og gjør mesteparten av arbeidet selv.