There are no breaking news at the moment

Er du den som elsker livet på havet mer enn noe annet? Kanskje du helst ville bodd på båten og tilbragt alle døgnets timer på det åpne hav?
Båt er lidenskap! Den friske vinden som treffer deg i ansiktet mens du suser over bølgene. Lyden av båtmotorer som freser i det fjerne, eller kanskje du foretrekker å ligge stille og lytte på bølgene som plasker mot land?

Uansett hva du liker er lite som slår et bedre måltid om bord i båten. Men er det egentlig mulig å lage ordentlig god mat også på båten? Ja, det er det så absolutt!
Lag favorittmaten din
Med manuelle kjøkkenmaskiner kan du lage din favorittmat uten å forlate båten. Med tilgang til rett utstyr vil matopplevelsen blir mye bedre og du kan lage maten akkurat som på ditt kjøkken, selv om bord i båten. Utstyret er heller ikke plasskrevende og vil ikke stå i veien for ditt båtutstyr.
Visp luftige kremer til kakaoen, eller kvern det møreste kjøttet. En kjøkkenmaskin gjør matlaging enklere uansett hvor du er. Og det beste er at mange av kjøkkenmaskinene er ladbare, som gjør at du kan vispe, elte og blande helt uten strøm.
Små bestikk som tar liten plass er også noe enhver båtfører burde ha. Bestikk gir middagen din en stemning av tradisjon og eleganse og kan enkelt gjemmes bort etter bruk. Kjenn følelsen av å være gourmetkokk til sjøs og nyt en deilig middag i solnedgangen.