There are no breaking news at the moment

Sommeren er en populær tid for å reise ut med båt, og du kan ofte legge til kai nærme bykjernen i de store byene, noe som er en perfekt mulighet for shopping eller sightseeing. Vi gir deg noen tips til de beste måtene for å komme deg rundt i byen, blant annet en populær elmoped.

Sykkel

Du kan enkelt ta med deg en sykkel i båten, og bruke den for å komme deg rundt i byen når du legger til kai. En sykkel tar ikke for mye plass, og dersom du allerede eier en sykkel er dette en rimelig måte å komme seg rundt på, samtidig som du får litt trening.
Mange byer har også deres egne bysykler som du enkelt kan leie. Dette er en rask, moro og miljøvennlig måte å komme seg rundt på. I Oslo bruker du en app, finner en sykkel, låser den opp og sykler av sted. Det finnes mange stasjoner hvor du kan parkere sykkelen.

Populær elmoped

Elektriske kjøretøy har tatt Norge med storm, og Vässla er et eksempel på en populær elmoped som raskt kan ta deg hvor enn du ønsker å dra. En elmoped lar deg kjøre utenom trafikken og du vil ikke bli sittende fast noe sted. Du kan også kjøre langt da denne typen kjøretøy har høy hastighet og lang batterilevetid. Eneste baksiden med denne typen kjøretøy er at det kan være vanskelig å ta med seg i båten.

Elektrisk sparkesykkel

En elektrisk sparkesykkel er et annet populært elektrisk kjøretøy. Dersom den skal brukes ofte, er det nok mest økonomisk å kjøpe sin egen, selv om mange byer leier ut denne typen sparkesykler. Dette er også et behagelig fremkomstmiddel som ikke krever at du tråkker på pedaler for å holde den i gang.

En sparkesykkel tar ikke mye plass, og noen av dem kan til og med legges sammen, og derfor er den kanskje det beste valget når du vil komme deg rundt når du ligger i havn. Sparkesykkelen et raskt og energisparende fremkomstmiddel som vil ta lite plass i båten.