There are no breaking news at the moment

Vinteren og den bitende kulden nærmer seg med stormskritt, noe som beklageligvis betyr at båten må vinterlagres. Heldigvis er å det mulig å få et lite snev av det herlige sjølivet, selv på kaldeste vinteren. 

Ved å bo på et hotell med sjøutsikt kan du nyte havet, uten å måtte utsette deg selv for sprengkulde og surt- og ustabilt vær. I tillegg er det en unik måte å komme seg bort på, og ikke minst å oppleve nye ting. Her er våre anbefalinger; 

Oslo

Hovedstaden er omkranset av estetiske Oslofjorden som garantert tar pusten av deg. I tillegg er det utallige <a href=https://christianiateater.com/>hotell Oslo</a> du kan velge mellom, og her er det vanskelig å finne noe som ikke faller i smak.  

Velg imellom hoteller rett ved havet, eller lengre opp i høyden, uansett så kommer du til å få et herlig overblikk over Oslofjorden. 

Bergen

Den tradisjonsrike byen Bergen, er en plass enhver sjøulk burde besøke. Ikke nok med at du får et sjelden innblikk i norsk sjøfartshistorie, her får du også noen av landets flotteste fjorder. 

I byen med de syv fjell kan du også bo på hotell med en beliggenhet like ved den anerkjente bryggen. Det vil rett og slett føles som om du reiser flere hundre år tilbake i tid. 

Tønsberg

Norges eldste by, er en utmerket plass for enhver båtentusiast. Her bugner det av hoteller med havutsikt, og her finnes noen av verdens flotteste skjærgårder. Tønsberg byr også på kulturrike opplevelser, og er absolutt en plass som er verdt å besøke.