There are no breaking news at the moment

Det finnes mange måter å ta seg frem på sjøen med. Noen er lettere enn andre. Det finnes jo de som lager sin egen ubåt – kun fordi det er mulig. Den tekniske kunnskapen som kreves for å lykkes med et slikt eventyr er ganske dyp må man nok si. Ja for selve bygget og alle beregningene må nok lignes ved et eventyr – for å ikke nevne hva som kreves den dagen du begynner å teste den ut i vannet; da kommer sannsynligvis de virkelige utfordringene!

For den som mener at mennesket ikke er ment å være under vann, og heller ønsker å holde seg på overflaten men være litt fleksibel mellom dette med land og have, kan man isteden bygge seg en snøscooter som kan kjøre først på snøen og sen ut i vannet. Det er blitt gjort med stor suksess med et slags snøscooterhybrid. Raskt går det også, det er ikke noe for den som liker å sakte gynge fremover på havet.

Eventuelt er dette med prestisje viktig. For å synes på sjøen ønsker mange å ha de rette tingene; den “rette” båten med alt det seneste og mest høyteknologiske apparaturen som finnes å få for penger. Når dette er på plass er det bare å ta seg til de “rette” stedene og sees sammen med de “rette” folkene.

Eller så gir man fullstendig blaffen i det, finner det som er i nærheten og setter på en motor og gir seg ut på tur. Da kan det se slik ut:

Dette en måte å transportere seg på i en av byene i Europa akkurat nå. Di to som var på båten var rimelig avslappet i forhold til hva som var å se som rett og riktig, og var nok mer fokusert på å komme til målet sitt. Helt nede i de sentrale delene av denne byen fant de en plass å legge til og kunde gå dit de ønsket. Er ikke det perfekt? Helt sikkert ingen havnegebyr, og den er flott nok å ligge å steke i solen på varme dager. Og kort vei ned til vannet. Dette må være det perfekte fartøyet på sjøen!