There are no breaking news at the moment

For oss som elsker sjøen og båtlivet er det ikke alltid nok med muligheten til å ta en tur ut i båten i finværet. Båtlivet betyr så mye for oss at vi gjerne vil ta med oss så mye som mulig av det med på land. Med det ustabile været i Norge og den lange vinteren får vi ofte bare et par måneder i året hvor vi kan ta båten på vannet, og da er det godt å ha ting i hjemmet som bringer frem de gode minnene.

Det finnes mange måter å hente inspirasjon fra det maritime når man innreder hjemmet. Man kan dekorere med antikke artikler fra båter og fiskeri eller henge opp snygga posters med maritimt tema i fine rammer på veggen. Mange interiørbutikker selger også interiørartikler inspirert av maritime elementer. Maritimt design har en lang historie, og det er ikke bare en passerende trend innen interiørdesign. Det er mange aspekter hvor man kan hente inspirasjon fra maritimt design, enten det er bruk av massivt treverk, tau og garn, glass eller bilder og plakater som forteller om livet på sjøen – et liv som var svært vanlig for mange nordmenn i det forrige århundret. Det er også mulig å dekorere hjemmet med skjell og steiner fra fjæra, ikke bare er dette gratis men det tar seg også godt ut!

Dersom du ønsker å dekorere hjemmet med maritimt interiør anbefaler vi å ta en tur til bruktbutikker langs kysten for å se om de har ting som kan passe inn. Kanskje du finner noe med en spesiell historie som kan ta seg godt ut i hjemmet om det får litt pleie og restaurering. Til forskjell fra mange nyere interiørartikler er ofte antikke ting laget i langt høyere kvalitet, og selv om det ser slitt ut kan det bli nesten like pent som da det var nytt etter litt TLC, eller Tender Loving Care som amerikanerene sier.