There are no breaking news at the moment

Det nye året har ankommet, og tiden for planlegge våren og sommeren nærmer seg med stormskritt. For alle båtentusiaster er det liten tvil om at Oslo er en estetisk plass.

Omkranset av en vakker fjord, med en spennende natur- og yrende byliv, er hovedstaden garantert en opplevelse du aldri kommer til å glemme. 

Sjekk inn på hotell i Oslo, og opplev de beste båt- og vannsportsaktivitetene. 

Oslo Kayak Tours

Er du en aktiv sjel, som elsker å røre kroppen er en kajakktur gjennom Oslofjorden perfekt for deg. Her padler du gjennom naturskjønne omgivelser i en rolig passasje, sammen med erfarne instruktører.

Dette er en unik opplevelse hvor du kan skreddersy din helt egen personlige tur. Du kan enten padle til Hovedøya for en kjapp svømmetur, eller dra innom en av de mange restaurantene som ligger rett ved vannkanten.  

Brim Explorer

Her kan du kombinere rolig avslapning med en deilig middag eller lunjs, på en helt stillegående båt. Brim er en hybrid- elektrisk båt som cruiser gjennom nydelig omgivelser, med en råflott utsikt over byen.

Uansett om du reiser med din kjære eller hele familien, tilbyr Brim en spennende tur, morsom for både små og store. 

Seiltur med S/S Vega

S/S Vega er en tradisjonell seilbåt som leverer nydelig mat, god stemning, samt seiling gjennom bebodde holmer og skjær. Mannskapet om bord er også særedels serviceinnstilt og alltid med godt humør.

Lite slår vel følelsen av å kunne nyte kveldsola, mens man spiser reker på dekk med noe godt i glasset?