There are no breaking news at the moment

Norge er et fantastisk sted for båtturer, enten i skjærgården eller i en av Norges mange flotte fjorder. Det finnes også mange musikkfestivaler som du kan besøke med båten din, siden det er mulig å legge til kai i flere av de store byene i Norge.

Oslo

Med «All Ears» får du jazz i Oslo. Dette er en musikkfestival som ble arrangert for 19. gang i januar 2020, og de kommer tilbake i 2021. Festivalen inneholder fire band som turnerer rundt i Norge, slik at man får mest mulig ut av artistene når de allerede er booket.
I sommer arrangeres «Miniøya» i Oslo. Dette er en musikk- og kulturfestival for barn og unge. For båtfolk som planlegger ferie i Oslo sammen med barn, kan denne festivalen være en spennende aktivitet når man er i Oslo. Festivalen arrangeres i Tøyenparken og inneholder aktiviteter, musikk, dans, teater, litteratur og andre kunstformer.
Dovrejul er en musikkfestival som arrangeres i romjulen. Den finner sted i Dovre kommune. Her finner du folkemusikk med klassiske og latinamerikanske toner. Målet med festivalen er å blande sammen det kjente og ukjente, og de åpner også opp for at barn kan delta.

Rogaland

I Dalane i Rogaland arrangeres det bluesfestival 11 – 13 juni. Festivalen er altså tre dager lang med underholdning fra mange fantastiske artister. Det er mulig å overnatte i Egersund dersom du vurderer å delta på bluesfestivalen. Egersund er en sjarmerende liten kystby, og det finnes også mange muligheter for å legge til med egen båt dersom du skulle ønske det. Bare pass på at du har transportmulighet fra havnen til selve festivalen.

Hordaland

Borealis er en musikkfestival som arrangeres i Bergen. Festivalen kjennetegnes av ny eksperimentell musikk fra Bergen, Norge og hele verden. Festivalen varer i fem dager og inneholder både musikk, installasjoner, konferanser og filmer. Festivalen passer for alle og har musikk i mange forskjellige sjangrer.
Festspillene i Bergen passer godt for en familie på ferie. Her finner du noe som kan passe for alle, samtidig som du får se mye av Bergen. Festspillene arrangeres i slutten av mai/begynnelsen av juni hvert år. Festivalen inneholder musikk, teater, dans og billedkunst.