There are no breaking news at the moment


Har du båt og elsker å reise på sjøen? — Da er Bergen plassen å besøke!

Reis med båten og opplev fjorder omkranset av høye fjell og et endeløst antall av øyer og holmer som ligger og plasker i havet! Europeisk kulturby kombinert med en fantastisk kystlinje og mektige fjell gjør at du opplever både natur, kultur og storbyopplevelser på sitt beste! Bo på hotell i Bergen sentrum mens båten ligger ved Bryggen som ligger midt i hjertet av byen, og få en minnerik ferie!

Her er noen av attraksjonene:

Bryggen i Bergen

En av Bergens største attraksjoner. Gir deg en følelse av å reise i tid, fra historiens halvmørke middelalder til moderne nåtid. Bryggen fremstår som et levende kulturminne som gir deg alt fra småbutikker, gallerier spisesteder og restauranter. Nyt en fantastisk middag med spennende og innholdsrike menyer, eller besøk det anerkjente fisketorget og smak det beste av sjømat!

Kunstgallerier

Se det beste av kjente kunstnere som Munch og Picasso. Besøk plasser som KODE, Bergen Kunsthall eller Hordaland Kunstsenter og utforsk imponerende samlinger fra både inn- og utland.

Fløibanen

Ønsker du panoramautsikt over Bergen, er du nødt til å ta Fløibanen opp til Fløyen! Fløyen ligger 320moh og gir deg et syn du aldri vil glemme. Beundre en annen side av Bergen med utsikt til byfjordene og øyene rundt. På toppen kan du nyte nystekte boller sammen med en is eller en kaffe.

Bergen- Flåm

Her får du virkelig drømmeturen! Sjøsett båten og reis den 5,5 timer lange turen Bergen- Flåm. Se ett av verdens vakreste turistmål, Sognefjorden og finn ut hvorfor den kalles «kongen av fjorder».